“Virker til at alle hold er blevet bedre” – Andreas Meilby

Andreas Meilby som inden sidste sæson, skiftede til Hørsholm 79ers, er nu klar til endnu en sæson i den sorte og hvide trøje. Andreas snittede i sidste sæson, 6.2 point i den danske liga. Vi har taget os en snak med ham om den kommende sæson, og om hvad han forventer sig af den.

Nu står endnu en sæson for døren, hvordan ser du frem mod den nye sæson?

Det bliver helt sikkert en meget udfordrende sæson med en masse dygtige hold. Virker til at alle hold er blevet bedre og ligaen kommer til at blive mere jævnbyrdig og spændende.

I har skiftet lidt ud i truppen, hvordan ser de nye spillere ud?

De ser rigtig gode ud og passer allerede rigtig godt ind på holdet. Jyles er virkelig aktiv og kommunikerer virkelig godt i forsvaret. Mikael og Kameron giver HN et pusterum ift at tage bolden op ad banen, så de bliver en giftig trekløver der kommer til at åbne op for hinandens spil.

Hvad forventer du dig af sæsonen?

Jeg forventer at vi får en rigtig god sæson, hvor vi konstant udvikler os frem mod slutspillet og kan spille med om de sjove pladser.

Hvad skal der til for at sæsonen den bliver en succes for jer?

Sidste år vandt vi mange kampe på energi og forsvar, og det skal vi fortsætte med i denne sæson. Vi har en kerne af danske spillere der nu har spillet et år under Coach Rafa, og kender hans principper og hvordan han gerne vil spille basket. De principper var en stor del af vores succes, hvilket vi skal fortsætte at arbejde på.

Hvilken plads tror du i ender på i grundspillet?

Det er svært at forudsige når stort set alle hold i ligaen har forstærket sig markant, men vi skal da helt sikkert forbedre sidste års placering og slutte i top 4.

Hvilken spiller vil overraske mest i den kommende sæson fra dit hold?

Jeg tror at Asbjørn kommer til at træde et væsentligt skridt op i år. Han har virkelig forbedret sig over sommeren, og er begyndt at tage mere ansvar så det bliver spændende at følge ham.

Andreas og Hørsholm 79ers spiller i morgen deres første kamp i denne sæson, De møder Randers Cimbria kl. 18.30.