“Vild kaotisk start” – Jesper Moberg Sandager

Inden denne sæson gik i gang, fik Stevnsgade ny træner og Jesper Moberg Sandager skiftede til Stevnsgade. Træneren er nu smuttet, men Jesper er der endnu, holdet er sat lidt tilbage da en anden skulle overtage holdet. Vi har taget en snak med Jesper om kampen mod SISU den anden dag og hvad han syntes om sit eget spil. 

I taber til SISU, hvad var det for en kamp?

Det var en meget rodet kamp for os, vi har ikke helt fået styr på den nye filosofi vi har fået pga. af træner skiftet. Dette er selvfølgelig noget der kommer med tiden, det er dog rigtig ærligt at vi skal bruge starten af vores sæson på at finde hindanden i stedet på at vinde kampe. Kampen er helt klart noget der afspejlet i hvad vi går igennem lige nu. Vi bliver bare nødt til at holde hovedet højt og komme stærkt igennem starten så vi kan fokusere på slutningen.

Hvad er det der ikke lykkes for jer her i den første del af sæsonen?

Det der ikke lykkes for os er igen at vi har haft en helt vild kaotisk start på sæsonen som resultere i de dårlige resultater. De ses på banen at vi endnu ikke helt ved hvor vi har hinanden på banen som også kan ses i vores forsvar, det resultere i at modstander holdet scorer alt for mange point på os. Jeg ved at vores hold har rigtig meget potential men dette er noget vi skal finde igennem hårdt arbejde til træning.

Du har startet sæsonen super godt. Hvad er der sket siden sidste sæson? Mere ansvar?

Jeg tror det er en blanding af at jeg har fået mere ansvar og at jeg har arbejdet utrolig hårdt over sommeren på at være en LIGA spiller. Da jeg kom til Hørsholm vidste jeg ikke rigtig hvad det indebar at være en liga spiller, og jeg kunne se jeg havde utrolig meget at lærer. Jeg føler mig meget mere sikker nu på banen efter jeg virkelig har lært alle hold at kende og jeg ligesom ved hvad der venter i hvert enkelte kamp. Så jeg ville kunne sige det også er en blanding af at være forbedret sammen med mentalt klar til hver kamp.

Hvad skal der til for at i kan komme tilbage på sporet?

Det der skal til for vi kommer tilbage på sporet er bare hårdt arbejde. Vi bliver nødt til at se med et træner skift sætter det os næsten 2 måneder tilbage og dette betyder at vi bliver nødt til at arbejde hårdere en alle andre hold. Vores kemi på holdet er allerede rigtig god men vi har brug for at denne kemi kan blive indarbejdet i vores spil, så vi virkelig bliver et hold der kan spille sammen.

Stevnsgade basketball spiller idag mod Team Fog Næstved, hvor de skal forsøge at få sæsonens første sejr.