“Vi spillede sammen som et hold” – Frederik Rungby

SISU Basketball, har haft en svær sæson indtil videre, inden kampen mod Randers Cimbria, var det kun blevet til 2 sejre. Men efter kampen Randers Cimbria, kunne de hive en 105-88 sejr hjem, og de kunne helt fortjent få 2 point mere til kontoen. Vi har taget en snak med en af profilerne, Frederik Rungby, for at hører hvad han syntes om kampen mod Randers, og hvad tilføjelsen af Maurice Creek betyder for holdet.

www.capstore.dk

www.capstore.dk

I vinder over Randers Cimbria, hvad var det for en kamp?

Det var en kamp hvor vi spillede sammen som et hold. Vi har næsten alle mand klar nu, og kan spille med flere spillere i rotationen, hvilket gør vi kan holde et højt tempo det meste af kampen.

I ligger i den tunge ende af tabellen, hvor vigtig var denne sejr for jer?

Den var ekstrem vigtig, vi vil gerne til at vinde nogle kampe og med det kommende program vi har kommer vi med selvtillid. Det er altid dejligt med en sejr.

I har fået en amerikaner (Creek), hvad er det han tilføjer til holdet?

Mo er en rigtig god tilføjelse til vores hold. Det er det vi har manglet hele sæsonen. En spiller der kan lave en masse point fra 2’eren og 3’eren.

I næste kamp, venter endnu en spændende kamp, i møder Hørsholm, som har fået tilføjet Maynard og Gilling. Hvad skal der til for at i slår dem?

Vi skal spille som vi gjorde mod Randers. Hvis jeg ser på Hørsholms hold har de fået nogle rigtige gode tilgange som helt sikkert har styrket dem, men jeg synes ikke der er så stor forskel på Hørsholm og Randers, så vi skal ud og spille som i sidste kamp.

SISU møder i næste kamp, Hørsholm 79ers på udebane, det er d. 3. Feb kl. 19.00.