“Vi skal holde et konstant energiniveau” – Gabriel Iffe Lundberg

Det danske herrelandshold mødte onsdag aften, i Kiel, et velforberedt Tysk hold, som dog var uden den helt store stjerne Dennis Schröder. Alligevel blev det til et 27 points nederlag, et resultat der dog lyver lidt, da Danmark faktisk spillede en rigtig flot kamp. Vi har taget en snak med Gabriel Iffe Lundberg efter kampen mod Tyskland, hvor han og så ser frem mod kampen i aften mod Holland i Forum Horsens.

Gabriel "Iffe" Lundberg er klar til i aften. Foto: © Wyke Graphic

Gabriel “Iffe” Lundberg er klar til i aften. Foto: © Wyke Graphic

I mødte Tyskland i EM kvalen. Hvordan syntes du forløbet op til kampen har været?

Det har været en god, men samtidig hård sommer ifht forberedelserne op til den første EM kval kamp. Det var tydeligt at mærke at energien var helt i top hos alle 13 spillere på holdet.

I følger godt med i kampen, og er ikke langt efter ved halvleg, hvad var det for en kamp?

Jeg syntes at det først og fremmest var en rigtig god kamp. Vi kan tage en masse ting med derfra, og derved forbedre os på mange aspekter. Det var en meget intens kamp i et fjendligt miljø. Vi smed for mange bolde væk som blev til konverteret til lette point i den anden ende, og så blev vi outreboundet og det var det som afgjorde kampen.

I taber med 27 point, tabte i lidt pusten til sidst?

Vi blev trætte til sidst, og så faldt vores en koncentrationsniveau en smule. Og så er det svært at komme tilbage mod et hold på deres niveau. Tyskland spillede heller ikke en god kamp, men vi kan spille meget bedre.

Hvad kan i tage med fra kampen og bruge fremadrettet?

Vi har set en masse video, og har talt om hvad vi skal forbedre til kampen mod Holland. Vores træner stab har lagt en gameplan, og nu er det vores opgave at gå ud og eksekverer den.

Nu gælder det Holland på hjemmebane, hvordan skal i vinde den kamp?

Vi skal holde et konstant energiniveau, og lade vær med at smide for mange bolde væk. Vi skal styrer reboundspillet og så udnytte vores kompetencer.

Husk at det er I AFTEN kl. 19.00 i Forum Horsens at Danmark spiller mod Holland, så hvis du ikke har nogle planer i aften, så er det i hallen.