“Vi mister intensiteten” – Philip Hertz

Team Fog Næstved, har endnu ikke vundet en kamp i dette års slutspil. Selvom de har ført rimelig stort ved halvleg i begge kampe, så har man tabt alligevel. Vi har taget os en snak med anføreren Philip Hertz, for at hører ham om hvad der går galt, og om hvad der skal rettes op på.

I spiller en super god 1. Halvleg og er foran med 17 point, hvad var det der lykkes for jer inden pausen?

Ja vi spillede super godt i første halvleg ligesom i kamp et. Intensiteten var der, vi løb op og ned og spillede vores spil. Så stillede Svendborg en 1-2-2 zone op og slår pusten ud af os. Det resulterer i dårlige beslutninger og halvhjertet forsvar. Og så taber vi kampen.

I går ned i 2. Halvleg og taber kampen med 5 point, det kan i vel langt fra være tilfredse med?

Nej, ingen er tilfredse med at havde spillet to kampe hvor vi er så meget foran ved halvlegen. Kan ikke rigtig svarer på hvad der går galt andet end at vi mister intensiteten og viljen til at vinde som hold.

Hvordan skal i komme tilbage i denne serie?

Vi bliver nød til at blive enige med os selv at vi gerne vil vinde. Synes ikke det er Svendborg der vinder de her kampe men os der smider det hele væk. Så det er det mindset man kommer ind til kampen med der skal være der i 40 minutter og ikke kun de første 20. For at kunne vinde i playoff skal det være et samlet hold der er klar til at vinde og ikke kun nogle få spillere. Så alle skal være klar til at vinde kampen og spille for at vinde.

3 sejre er hvad i skal bruge, tror du på at i har viljen til at hive dem hjem?

Jeg kan fortælle dig at JEG har viljen til at hive den hjem mere kan jeg ikke sige.

Der venter nu en meget spændende kamp, som spilles i dag mandag. Team Fog skal vinde for at holde liv i drømmen om en DM semifinale.