“Vi mister halvanden uge på kampformen” Ida TP

Efter overtid i Gentofte, kunne Stevnsgade udvide deres føring i tabellen, ved at trække en sejr på 78-89 med hjem til Nørrebro. Merebuepaa har talt med Ida Tryggedsson Preetzmann om kampen og den nærmeste fremtid. 

I vinder efter OT, 6,2 mand tilbage på holdet, hvad var det for en kamp?

Vi er ramt af nogle småskader og så kom der lidt sygdom oveni, så det reducerede antallet af friskede spillere. Vi spiller en god 1.periode og holder SISU’s dominerende spiller Olivia Applewhite ude af kampen, men derefter virkede det som om vi gik lidt i stå, og det synes jeg SISU fik udnyttet godt. De kom til frie skud og ikke mindst tog de mange rebounds og lukkede af for vores drives til kurven. Det blev en tæt kamp og vi var heldige at sende den i overtid med en scoring i slut-sekunderne af den ordinære kamp, og endte med at vinde den ekstra periode overbevisende og fik en 11-points sejr.

Hvor frustrerende er det at man ikke er flere spillere til kamp/træning på grund af skader og sygdom?

Det er selvfølgelig lidt frustrerende for os alle, men jeg tror egentlig det er værst for dem der sidder ude. De er ved at blive utålmodige og glæder sig alle til at være med igen! Resten af holdet giver den stadig fuld gas til træning, og prøver bare at nyde at få flere minutters spilletid! Udover et nederlag i Virum i sidste uge, så har vi også stadig formået at vinde de kampe vi skulle, så jeg er ikke så frustreret.

Sejren mod SISU, gør at i nu er klar til semifinalen om DM titlen. Hvor vigtigt er det?

Jeg ved ikke om jeg synes det er en fordel at gå direkte i semifinalen og skulle sidde over i kvarten. Vi mister halvanden uge på kampformen i modsætningen til det hold som vi kommer til at møde, der jo netop har spillet sig gennem kvartfinalen og høstet selvtillid og sejre.

Dog er det selvfølgelig positivt for vores skadede spillere, at de har længere tid til at komme sig, så vi kan stille med et skadesfrit hold når slutspillet starter, men jeg regner nu med at vi har fuldt hold igen før vi når dertil!

Vi møder også Hørsholm i grundspillets sidste kamp og at få en sejr med derfra, er det vi fokuserer på lige nu.

Hvor langt kan dette hold nå hvis alle er skadesfri?

Der behøver ikke være nogen tvivl om at vi går efter at vinde DM. Det har været målsætningen siden sæsonstart og det er det stadig! Vi fokuserer på at dække godt forsvar og holde modstanderen på en lav score og så har vi vist os at være et hold der med simple plays kan score nok til at vinde kampene på den måde! Ligaen er stadig helt åben, så uanset hvad har vi ikke mulighed for at forudse og forberede os på, hvem vi skal møde i semifinalen, og derfor fokuserer vi på os selv og forsøger at blive et bedre hold indtil da.

 

Interview Thomas Sauer Hvidholm