“Vi kommer til at ligge med i kampen om medaljer” – Peter Møller

Svendborg Rabbits kunne den anden dag, præsentere Peter Møller, som ny guard for den sydfynske klub. Peter har netop afsluttet hans college karriere efter 4 flotte år, på Liberty University og Metropolitan State University, hvor han på hans sidste år for Roadrunners snittede 10,60 point pr. kamp. Peter Møller skal nu hjem til kaninerne og vise, hvad han har lært i USA de sidste 4 år. Vi tog en snak med ham omkring hans forventninger, og hvorfor det blev Svendborg Rabbits.

Efter 4 år på college i USA, er det nu slut, hvordan har de sidste 4 år været for dig?
De sidste 4 år har været ekstremt hårde, meget lærerige, og samtidigt de 4 bedste år i mit liv!
Hvad har du lært de sidste 4 år, som du kan tage med i din prof karriere?

Jeg har lært hvad det kræver at nå det højeste niveau. Her i USA er deres mindset helt anderledes, det handler meget mere om, at have en succesfuld karriere i sit område end det gør at bruge tid med sin familie, som vi går meget

Peter Møller under dunkekonkurrencen ved All Star kampen i Svendborg. Foto: Thomas Sauer Hvidholm

Peter Møller under dunkekonkurrencen ved All Star kampen i Svendborg. Foto: Thomas Sauer Hvidholm

op i i Danmark. Det hårde arbejde der bliver lagt for dagen her, det tager jeg helt sikkert med mig!

Du har netop skrevet en 2 årig kontrakt med Svendborg Rabbits, hvad betyder det for dig? og hvad forventer du dig?
Det føltes helt rigtigt, der var ikke så meget tvivl om mit valg. Svendborg havde alt hvad jeg søgte, og det er jeg ikke i tvivl om de kommer til at leve op til. Jeg forventer, at vi kommer til at ligge med i kampen om medaljer, jeg er ikke kommet til Sydfyn for at ende på en 6 plads som de gjorde i den netop afsluttet sæson, jeg er kommet til Sydfyn for, at kæmpe med i toppen og forhåbentlig lave nogle overraskelser i kampen om medaljer.
Du vender tilbage til Basketligaen efter 4 år, og skal bl.a spille sammen med din gode ven, Jakob Enevold Jensen, hvordan bliver det? Og var han en af grundene til at du valgte netop Svendborg Rabbits?
Jacob var helt klart en af grundene til jeg valgte Svendborg. Man kan vel godt sige han var Svendborgs lokkedue i deres rekruttering af mig, og det blev der hellere ikke lagt skjul på. Det bliver så godt at blive genforenet med Enevold igen, vi er så gode venner, at jeg tror og håber på det kan smitte af på de andre på holdet så snart vi går i gang. Forhåbentligt kan det være med til at skabe en helt unik kemi omkring holdet!