“Vi kan holde hovedet højt” – Chris Nielsen

Randers Cimbria måtte vinke farven til semifinalen pladsen, efter at have tabt serien mod Team Fog Næstved med 3-0. Holdet har været ramt af et hav af skader og måtte derfor sige tak for i år i går. Vi tog os en snak med en af de helt store profiler i ligaen i år, Chris Nielsen. 

I taber i 3 kampe til Team Fog Næstved, hvad har det været for en serie?

En serie hvor man får hvad man kan forvente. Begge hold spillede fysisk. Og Bogdan, i mine øjne er bedst når han kommer til playoffs hvor han/man virkelig skal scoute og ” skakspillet” går i gang. Hvor alle detaljer skal med i spillet.

Chris Nielsen og Randers Cimbria er ude af slutspillet. DBJOmedia/SimonRavn

Chris Nielsen og Randers Cimbria er ude af slutspillet.
DBJOmedia/SimonRavn

De mange skader i jeres trup, hvad har de haft af indflydelse på sæsonen?

Alt vil jeg sige. Vi havde af planer om at spille med om medaljer, men når man mister 2 for sæsonen inden for første måned, som vi havde forventet meget af. Og Simon Bjørnebo har spillet på halv kraft indtil han måtte give op meget tidligt også. Og dertil kommer Reno der har ofret alt for holdet bare for at kunne træne med holdet, han har spillet med en brækket fod, hvor det desværre nu er gået ud over hans ledbånd og der skal operation til nu. Og så Bo der har spillet langt under halv kraft hele sæsonen også pga skader. Så er det svært. Det lyder som gode undskyldninger…. Men det er det også.

Du har selv haft en rigtig god sæson. 23,4 point, 3,3 rebounds og 3,0 assists. Pointmæssigt, så er det din bedste sæson. Hvordan ser du tilbage på din egen sæson?

At jeg aldrig har arbejdet så hårdt før.
Vi har desværre været i en situation hvor vi ikke har kunnet rotere langt ned af bænken og få’ spillere har skullet trække læsset. Det har krævet extra tid med at studere gamefilm og snakke meget med bla Charlie om hva man skal gøre for at både stoppe de andre hold og selv få nogle lette point.

Syntes du i er kommet i mål, med de forventinger i havde til holdet inden sæsonen?

Nej, men vi kan holde hovedet højt. Vi gav hvad vi havde og det blev desværre ikke til mere.

Nu er sæsonen slut, og de fleste hold begynder at kigge fremad. Hvad forventer du at der sker i Randers i løbet af sommeren?

Vi skal have nogle gode snakke og arbejde sammen om at få det bedste ud af klubben. Der er potentiale i ungdoms afdelingen og også i byen, så vi skal i gang med at finde en plan både kortsigtet og også langsigtet.

Det blive spændende at se om Randers kan få bygget noget op, og se hvad der kommer af ungdomsspillere.