“Vi har en bred trup i år” – Philip Hertz

Sæsonen 2017-18 nærmer sig med hastige skridt, og vi på redaktionen vil de kommende uger spørge lidt ind til de forskellige hold, for at hører om de er klar til endnu en, helt sikkert spændende sæson i Basketligaen.

Vi starter med sidste års pokalvinder, Team Fog Næstved, som i år har fået Chris Gabriel tilbage på holdkortet. Team Fog Næstved, vil helt sikkert gerne vise hele basketball Danmark at de er kommet for at spille med i år. Vi tog en snak med anfører Philip Hertz.

Efter en vel godkendt sidste sæson, så nærmer den nye sæson sig, har i haft en god off season?

Sidste år var en god sæson vil jeg mene idet vi vandt pokalen. Men sidste år er hurtig glemt og en ny sæson er startet. Jeg synes vi har haft en udemærket off season, bliver i hvert fald bedre for hver dag der går.

I har fået lidt nye spillere og 2 gamle kendinge tilbage. Hvordan syntes du holdet ser ud? Hvad er jeres styrker?

Jeg synes holdet ser godt ud. Et mere professionelt hold i forhold til de sidste par sæsoner hvilket jeg tror er en stor fordel. Alle har prøvet at spille i Europa og alle ved hvad de går ind til i denne sæson hvilken danner en god ramme for hvilken retning vi som hold vil hen. Vi har en bred trup i år hvilken er en stor styrke for os. Vi har gode spillere på hver position som kan komme ind og give den gas på banen.

I vandt pokalfinalen sidste år, går i efter den igen i år? Og hvad med DM medaljer, de står vel højt på ønskelisten?

Selvfølgelig går vi efter at vinde. Jeg ville aldrig går ind til sæson uden en vinder indstilling. I mit hoved vinder vi hver kamp, men om det sker, må vi se når kampene starter.

Hvad skal der til for at den kommende sæson bliver en succes?

Vi skal træne hårdt og spille som et hold, så er jeg sikker på, at der nok skal ske nogle gode ting for os.

I starter mod oprykkerne fra Wolfpack, hvordan skal i komme ud til den kamp?

Vi skal komme ud med et brag og spille vores spil. Man skal ikke undervurdere nogle hold i ligaen, alt kan ske. Så vi skal forberede os lige så meget som var det en hvilken som helst anden kamp.

Som nævnt, så er første kamp for Team Fog Næstved, mod oprykkerne fra Copenhagen Wolfpack d. 21/9 kl. 19.00 på hjemmebane.