“Vi frygter ikke nogle hold i ligaen” – Gabriel Iffe Lundberg

På lørdag, er der endnu en gang pokalfinaler i Forum Horsens, Horsens IC møder Team Fog Næstved, en ny finale, med Horsens IC, som tit er i finalen, og Team Fog Næstved, som knap, så tit er i finalen. Kan vi forvente os en god kamp? Ja det kan du bande på vi kan, Hvis Team Fog Næstved, finder deres ypperste spil frem, så kan det blive en fed kamp. Men hvis Horsens IC, spiller som de plejer, så bliver det en kamp, som Horsens IC vil dominere fra start til slut. Vi har taget en snak med en af aktørerne i finalen, Gabriel Iffe Lundberg, vi har taget en snak med ham, om hans forventninger til kampen i Forum Horsens.

Gabriel Iffe Lundberg fra Horsens IC, er klar til pokalfinalen på lørdag i Forum Horsens.

Gabriel Iffe Lundberg fra Horsens IC, er klar til pokalfinalen på lørdag i Forum Horsens.

I er klar til endnu en pokalfinale i Forum Horsens. Hvad kan vi forvente os af kampen?

Vi kan forvente en rigtig god, og meget spændende kamp mellem to af de bedste hold i Danmark. Personligt, forventer jeg en fyldt hal med tæt på de 3000 tilskuere, der til sammen udgør en fantastisk kulisse.

Team Fog Næstved, har efter en skidt start på sæsonen, spillet sig op på en 4.plads. Er det et hold i frygter, fordi man aldrig helt ved hvad de kommer med?

Vi frygter ikke nogle hold i ligaen. Vi ved at vi er de bedste, det skal vi så bare ud og vise endnu en gang. Det er den mentalitet vi skal have til den kamp, og generelt i alle kampe. Næstved har et godt hold, og de har ikke noget at tabe, da de ikke har været på denne platform længe. Men som dobbelt forsvarende mestre skal vi føle, at vi kan slå alle. Vi ser frem til udfordringen.

Hvad er det i skal ud og gøre for at vinde pokalfinalen?

Vi skal bare spille vores spil, så skal alt nok gå vores vej i sidste ende.

Der er altid en speciel stemning til en pokalfinale med national sang osv, er det de her kampe, der gør at man slider til træning?

Ja, det er da klart de her kampe man gerne vil spille. Alle ville ønske, at de var i ens sted, så man må ikke tage disse muligheder for givet. Alt hvad vi kan gøre, er at gå ud og vise at vi er det bedste hold i Danmark.

Herrernes pokalfinale starter kl 17.00 på lørdag i Forum Horsens.