“Vi formår at styre tempoet” – Caroline Wich

Efter Aabyhøjs udebanesejr over Lemvig på 68-84, har merebuepaa talt med Caroline Wich, som selv havde 16 point i kampen. 

I vinder over Lemvig som endte som nr. 3 i grundspillet. Hvad var det for en kamp?

Først og fremmest er det en kamp hvor vi er på fra starten af, og vi formår at styre tempoet hele kampen igennem. Dernæst vinder vi helt klart fordi vi ville det mere end Lemvig. Det var virkelig en holdpræstation, hvor bolden blevet svunget og alle bidrog.

Du har selv 16p, hvad syntes du om din egen præstation?

Jeg er meget tilfreds. Det er super fedt, at sidde tilbage med den følelse, at man bare har gjort alt hvad man kunne for at bidrage. Det er bestemt også fedt, at spille en kamp som denne, hvor vi formår at kreere noget godt for hinanden.

5 spillere med over 10 point, har i fundet sammen som hold og fundet det spil som kan bringe jer i semifinalen?

Det, at alle er på tavlen, og endda 5 spiller med over 10 point, sætter bare en stor fed streg under, at vi virkelig vandt som et hold. Vi havde mange gode angreb uden overhovedet at slå bolden i jorden. Der er ingen tvivl om, at hvis vi spiller sådan her på søndag, så har vi en god chance for at vinde.  Jeg tror vi har manglet, at spille med samme uselviskhed, som vi gjorde i dag.

Hvordan skal i vinde kampen på søndag i Aabyhallen?

Først og fremmest skal vi være forberedt på, at Lemvig kommer ud med ild i øjenene. Deres sæson kan være slut på søndag, og det var nok ikke det de regnede med, da de købte 5-6 udlandske spillere i starten af sæsonen 😉 På søndag skal vi forsætte med, at spille sammen og ikke mindst forsætte det gode forsvar, som vi havde i dag!

Vi ses i Åbyhallen søndag til endnu en spændende kvartfinale kl. 13 !!

 

Interview   Thomas Sauer Hvidholm