“Vi fik spillet vores spil” – Oscar Jørgensen

Horsens IC og Oscar Alexander Teglgård Jørgensen har været meget dominerende på hjemmebane igen i år, Senest gik det ud over Hørsholm 79ers, som blev sendt hjem med et 96-78 nederlag. Vi tog os en snak med Oscar for at hører ham om kampen, og hvad han forventer sig af slutspillet.

I vinder på hjemmebane mod ligaens nr. 3. Hvad betyder det for jer? Og hvad betyder det for jer, at få Myles Mack tilbage?

At tage sejren mod Hørsholm var vigtigt for holdet. Hørsholm er rigtig stærke og spiller 40 minutter, så det var en opgave vi løste rigtig fint! At få Myless tilbage er selvfølgelig mega vigtigt for os, så det var godt at se ham tilbage på banen.

Hvad var det for en kamp? Og hvad er det der gør at i løber med den?

Det var en kamp som gik hurtigt op og ned. Vi fik spillet vores spil, hvilket var en stor grund til at vi også fik taget sejren.

Slutspillet nærmer sig, er i ved at være slutspils klar?

Det synes jeg. Især i kampen mod Hørsholm synes jeg at vi får vist mange af de ting vi er gode til, og som vi skal tage med ind i slutspillet!

I skal op i mod SISU i jeres sidste grundspilsskamp, de har tidligere drillet jer, hvad skal i gøre for af vinde kampen?

Igen skal vi spille vores spil. Vi må ikke lade SISU diktere kampen, og bestemme hvad der skal ske, det skal vi. Hvis vi kan gøre det, tror jeg vores chancer er gode.

Hvor stærke syntes du i er, sammenlignet med det hold i havde sidste år, på nuværende tidspunkt?

Det er svært at sige. Dog føler jeg at holdet i år har potientialet til at gå hele vejen. Der er lang vej, men jeg ved at vi har hvad der skal til.

Horsens IC spiller deres sidste kamp i grundspillet d. 16/3 på udebane mod SISU.