“Utroligt stolt af alle mine holdkammerater” – Nikoline Østergaard

Merebuepaa har efter den 5. kamp i Dameligaens finaleserie, talt med Nikoline Østergaard, som var med til at sikre Virums sejr over Stevnsgade, og modtog titlen som finaleseriens MVP efter kamp 5. 

I vinder kamp 5, hvad var det for en kamp?

Det var en rigtig spændende kamp med mange tilskuere og en fantasisk stemming,  Stevnsgade kommer bedst fra start og vi er nede med 10 points efter 2Q, men kommer godt igen I 3Q og 4Q svinger kampen frem og tilbage og vi formår at holde hoved koldt til sidst.

Efter at i vandt kamp 5, fik i medaljerne om halsen, hvilken følelse stod du med der?

Jeg var glad, og utroligt stolt af alle mine holdkammerater . Da jeg var lille saa jeg alle Virums dameliga kampe .Det er i Virum jeg har laert at spille basket. Virum er min Klub og det er dejligt at vaere med til at vinde DM som Virum spiller.

Hvad har det været for en sæson?

Meget lærerig med op og nedture , Desværre bliver Emilie Schimer korsbånd skade I årets første dameliga kamp mod SISU hvilket satte os lidt tilbage  Jeg syntes at vi alle har arbejde utroligt målrettet på at blive et godt hold og at alle mine unge holdkammerater er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem. Det er en fornøjelse spille med dem.

Det var din første sæson efter mange år i USA, hvordan har din sæson været?

Efter 5 år I USA var det lidt mærkeligt at vaere tilbage I Danmark. Jeg syntes at min sæson er godkendt, der er forsat  mange ting jeg skal  blive bedre til og må arbejde på hen over sommeren. Jeg har spillede rigtig mange minutter hver kamp, så nu glæder jeg mig til at holde lidt ferie, jeg skal tll USA hvor jeg skal deltage I min lillesøster Signe’s High School graduation. Signe skal spille for Virum Go Dream næste sæson og det glæder jeg mig meget til for vi har aldrig spillet på hold sammen.

Hvad er det største øjeblik i denne sæson, som du vil huske tilbage på?

Det største øjeblik var at vinde DM med Virum Go Dream. (og så er jeg blevet inviteret til tryouts til Damelandsholdet det er jo også en stor ære)

Interview Thomas Sauer Hvidholm