“Tro på hinanden” – Axel Kárason

Svendborg Rabbits var bagud med 17 point ved halvleg mod Team Fog Næstved, men formåede at kæmpe sig tilbage i kampen, og vandt med 85-80. Svendborg Rabbits er nu foran med 2-0 i kvartfinalen og mangler nu kun 1 sejr for at komme i semifinalen. Vi tog en snak med Axel Kárason, for at hører ham om kampen, og hvad der skal arbejdes på frem mod kamp 3 i Næstved.

Sikke en kamp, bagud med 27-43 ved halvleg, blev der snakket med store ord i omklædningsrummet?

Nej faktisk ikke med så store ord. Vores træner var meget rolig (som han plejer) og han nævnte at vi var aggressiv i begge ende af banen, men der var mangel på at gøre nogle tekniske detaljer rigtig, så det var vigtigt at fortsætte med det fysiske input men øge vores fokus omkring detaljerne.

Hvordan formår i at komme tilbage i kampen og vinde med 85-80?

Vi gør det med at tro på hinanden, og tro at vi er god nok til at der kræves ikke et mirakel for at komme tilbage i kampen, at vi retter vores fejl fra 1. halvleg og stille og rolig kommer tilbage. Og så skal opbakningen fra tilskuerne nævnes, hold nu op hvor det giver meget.

I har startet dårligt i de 2 første kampe i kvartfinalerne, hvordan skal i ændre det?

Som vi alle kender, så går det op ned i løbet af en kamp, og vi må ikke glemme at Næstved har et rigtig godt hold med dygtige spillere, som vil vinde ligesom vi gør, og de har været klart det bedre hold for 40 minutter i serien. Så jeg tror ikke at det behøves at overanalyseres.

Hvad skal der arbejdes på frem mod kamp 3 i Næstved?

Holde vores fokus på at møde op på mandag for at nå sejren. Det sker hyppigt at hold som fører 2-0 og spiller kamp 3 på udebane, tager et skridt tilbage og møder ikke op. Men som sagt før er Næstved et godt hold, og de møder op til at holde liv i serien, så vi skal være ydmyge og arbejde hårdt i løbet af næste par dage for at forbedre os til kampen.

Kamp 3 spilles i morgen mandag, kl. 18.20 i Næstved. Her afgøres det om Svendborg skal i semifinalen eller om Team Fog Næstved kan fremtvinge en kamp 4.