“Spændt på at spille i basketligaen igen” – Oliver William Strøh

Oliver Strøh er tilbage i basketligaen, ikke for Copenhagen Wolfpack, som han plejer, men han har valgt at skifte til SISU i denne sæson. Efter at have spillet en del sæsoner for Copenhagen Wolfpack, har Oliver valgt at tage et step op, for at vise hvad hvad han kan, Vi har taget en snak med ham om hvordan han tror sæsonen bliver i den rød/hvide spilletrøje.

Nu står endnu en sæson for døren, hvordan ser du frem mod den nye sæson?

Jeg ser positivt på det. Jeg er meget spændt på at spille i basketligaen igen og konkurrere med de bedste i landet.

www.capstore.dk

www.capstore.dk

I har skiftet lidt ud i truppen, hvordan ser de nye spillere ud?

Vi ser godt ud indtil videre. Du har ret i at mange spillere er skiftet ud, idet en stor del af de bærende spillere fra sidste sæson er taget andre steder hen. Det kunne også ses på vores sammenspil i starten, at vi er mange, som ikke har spillet sammen før, men vi har gjort store fremskridt i pre-season indtil videre.

Hvad forventer du dig af sæsonen?

Jeg forventer en spændende, men også udfordrende sæson. Der er mange gode hold og jeg forventer ikke nogen nemme kampe, men det vel også det der gør det sjovt at spille i den bedste række.

Hvad skal der til for at sæsonen den bliver en succes for jer?

Det bliver vigtigt for os at forbedre os med hver kamp. Vi kommer til at have kampe, hvor vi er underdogs, men det er vigtigt vi bare spiller vores spil og uanset om vi vinder eller taber, skal vi tage noget med fra hver kamp og blive bedre.

Hvilken plads tror du i ender på i grundspillet?

På det her tidspunkt ved vi ikke særlig meget konkret om de andre hold, men vi må nok indrømme at vi lige nu ligger langt fra hold som Bakken og Horsens. Målet er at rykke en plads eller to op, i forhold til den foregående sæson.

Hvilken spiller vil overraske mest i den kommende sæson fra dit hold?

Det er et svært spørgsmål, idet vi har mange spillere med meget upside og samtidigt vil vores spil mest blive baseret på holdspil fremfor individuelle spillere. Men hvis jeg skulle give et bud vil det være vores amerikaner Tanner McGrew. Han er ikke ligeså atletisk som mange andre amerikanske forwards, men han er dygtig og læser spillet godt, som jeg tror vil komme ham meget til gode i den danske liga.

SISU spiller deres første kamp på mandag, hvor de skal en tur til Svendborg for at møde kaninerne. Kampen starter kl. 19.00