Alain Attallah og SISU er i fællesskab blevet enige om at stoppe samarbejdet. Alain har været Head Coach for SISUs Basketliga hold i et år, men har været tilknyttet SISU i forskellige roller siden 2007, og havde blandt andet stor success med Dameliga holdet i 2007-2009.

Det sidste år har været en udfordring for SISU i Basketligaen, da holdet blev ramt af en række skader, der ændrede en lovende pre-season til et år med fokus på genopbygning og muligheder for at unge talenter fik mere spilletid.

Igennem alle udfordringerne har Alain haft en tro på holdet og vist stor tillid til de unge kræfter. SISU håber at få chancen for at arbejde sammen med Alain igen, da vi har sat stor pris på hans store viden om basketball og hans evner med at udvikle talenter.

SISU har sammensat et team der er i fuld gang med at finde en ny head coach. Teamet har samtaler med Internationale profiler, der kan fortsætte arbejdet med holdet, såvel som styrke SISUs nye talentprogram i de fantastiske rammer i Gentoftehallen.