“Sejren betyder meget” Alassan Touray

SISU basketball var i går på besøg hos naboerne fra Hørsholm 79ers, og det lykkes for udebaneholdet at hive en sejr hjem i en intens kamp, som SISU vandt med 59-68. Vi tog en snak med Alassan Touray fra SISU, for at hører ham om kampen.

I vinder med 59-68 på udebane i den første kvartfinale mod Hørsholm 79ers. Hvad var det for en kamp? og hvad var det der lykkes så godt i kampen?

Det der lykkedes så godt for os i kampen var, vi fulgte vores game og – scouting plan. Og dette er en ting der er meget vigtig at følge, hvis vi skal kunne følge med de forskellige ligahold.

Hvad betyder sejren for jer?

Sejren betyder meget da man roligt kan sige at Hørsholm og Sisu har en fortid som rivaler. Derudover har vi fået hjemmebane fordelen tilbage ved at vinde denne kamp, hvilket muligvis kan have en stor betydning i denne playoff serie.

Det virker som om, at når tingene kører for sisu, så kan i slå alle?

Tingene køre, men der er ingen tvivl om vi kan spille bedre end vi gør. Når vi eksekvere og spiller med høj intensitet kan alt ske, hvilket vi også har bevist i år ved at slå alle hold i ligaen.

Hvordan skal i vinde kamp 2 på hjemmebane?

Vi skal vinde kamp 2 ved at følge vores game og -scouting plan, og spille med høj intensitet da vores spillestil er meget up-tempo.

Kamp 2 i kvartfinalen spilles på torsdag kl. 18.30 i Gentoftehallen.