Svendborg tog sejren

Horsens IC gjorde god figur i deres kamp mod Svendborg. Desværre viste Rabbits højt niveau hele vejen igennem kampen, hvilket sikrede dem point i crunchtime.

Horsens IC, i kombinationen, Skyler Bowlin- Darko Jukic, fik en hæsblæsende start på kampen. Efter 4. minutters spil, var stillingen 16-7, hvor halvdelen af pointene var scoret af Skylar Bowlin.

Donald Rutherford har efter sit skifte til Svendborg, virkelig fundet formen, og var i kampen forgangsmand for Rabbits, der efter en timeout midt i 1. periode begyndte, at hente ind på Horsens IC.

Med 3 point fra Donalde Rutherford, og 2 point til Adama Darboe, kom Svendborg for første gang i kampen foran, med 1.5 min. tilbage af første periode.

Kampen bølgede frem og tilbage, Horsens spillede framragende, og kunne derfor se sig foran med 2 point, til stillingen: 67-65, efter 3. periode.

Bedste spiller for Svendborg var generelt igennem kampen Donald Rutherford.

Selvom de to hold havde kæmpet om førringen igennem hele kampen, viste Svendborg et ekstra niveau, da de kom ud til 4. periode. Donald Rutherford fortsatte i højt tempo, og ramte det meste af det han sendte afsted. Desuden var han den spiller på banen der tilbragte mest tid over ringhøjde.

Med 3 minutter tilbage af kampen, begyndte Svendborg, at trække fra for alvor og kampen endte: 76-85.

Horsens viste, at de kan spille med når det gælder, og at deres hold i denne sæson er væsentlig stærkere end hvad der var forventet pre- season.

 

Boxscore:

(21-22) (17-22) (9-20) (9-20)  76-85

Man of The Match: Skyler Bowlin 23 point.

 

Horsens IC: Skyler Bowlin 23, Darko Jukic 23.

Svendborg Rabbits: Donald Rutherford 32, Mikkel Planthin 13.

 

Tekst     Simon Ravn     Foto    Wyke Graphic