Optakt pokalfinaler 2017 – 2/2

Så gælder det optakten til pokalfinalen mellem hjemmebanefavoritten Horsens IC, og udfordrende fra Team Fog Næstved. En kamp, som enten bliver en ren walkover for Horsens IC, eller en kamp, som går over i historien som en af de største overraskelser i nyere basketball tid. Horsens IC er favoritter og det vil de være hele kampen igennem, MEN dermed ikke sagt at der kan ske ting og sager, som gør at Team Fog kan vinde, men Team Fog Næstved skal overpræstere, hvis de vil have pokalen med hjem.

Vedran Borovcanin og Horsens IC er favoritter i finalen mod Team Fog Næstved. Foto: Martin Quist Tyron

Vedran Borovcanin og Horsens IC er favoritter i finalen mod Team Fog Næstved.
Foto: Martin Quist Tyron

Horsens IC i endnu en finale. Det er efterhånden ved at være en selvfølge at sige det, men sådan er det, og det er flot, fordi de har virkelig fået styr på spillerene, de ved hvilke amerikanere de skal købe ind, de ved hvilke andre spillere de skal bruge, for at holdet bliver en succes. De har hentet 2 guards – Myles Mack og Lawrence Alexander, to spillere som ved hvornår de skal skifte gear. Horsens IC, har mange dygtige spillere, Borovcanin, Iffe osv. De er et stærkt hold, og det skal de ud og udnytte, hvis de ikke skal blive overrasket af Team Fog Næstved. De har pt, det bedste hold i Danmark, gode spillere og en god bænk.

Team Fog Næstved er godt kørende, 5 sejre i træk, og virkelig noget flot spil, er det blevet til, det skal de helt sikkert tage med ind til dagens kamp mod Horsens IC, hvis de skal hive en pokal med hjem til Sjælland. Holdet er blevet sammenspillet, holdet har vist at de kan spille sammen, selvom tingene ikke lige går deres vej. Hvis vi lige skal fremhæve et par spillere, som kunne blive afgørende for Team Fog Næstved i dagens kamp, så er det Earnest Ross og Cheikh Sane, disse 2 spillere har virkelig løftet deres spil, så hvis der skal være en chance, for en sejr, og en pokal, så skal det selvfølgelig ikke kun komme fra de to spillere, men hele holdet skal fungere, som en enhed. Kan de overraske, og vinde pokalfinalen? Ja det kan de godt, men de skal nærmest spille over evne.

Vi tror på en sejr til Horsens IC med 15-20 point. Men lad os se hvad Team Fog Næstved, hiver op af hatten i dag, de kan overraske, men de har ryggen mod muren.

God kamp.

 

Vi tror Gem