Optakt Pokalfinaler 2017 – 1/2

Så blev det endelig pokalfinale tid, og vi har med garanti en rigtig fed dag i vente, om du sidder på lægterne med flag, eller om du er hjemme i sofaen med klaphatten på. Der venter os 2 fede kampe – Lemvig Basketball vs Virum Go Dream og Horsens IC vs Team Fog Næstved. Der bliver knald på i Forum Horsens, som næsten skulle være udsolgt. Vi forsøger her at give et bud på styrkeforholdene, og på hvem vi tror vinder pokalen i år.

Ivana Udovalieva er klar til pokalfinalen mod Virum Go Dream. Kampstart kl. 14.30 i Forum Horsens.

Ivana Udovalieva er klar til pokalfinalen mod Virum Go Dream. Kampstart kl. 14.30 i Forum Horsens.

Lemvig Basketball vs Virum Go Dream:

Lemvig Basketball, er et stærkt hold, et hold som, næsten hver sæson, gerne har en masse nye spillere, i øjeblikket er der 8 udenlandske spillere på holdet, her iblandt Erin McDonnel som uden tvivl bliver en af de spillere som Lemvig virkelig for brug for i dag, hvis de skal hive en pokaltitel med hjem til Lemvig. De kan noget i Lemvig med at trække spillere til, og faktisk mange talentfulde spillere.

Virum Go Dream er favoritter – det er tydeligt for alle, de er 11-1 i dameligaen, meget dominerende, specielt Nikoline Østergaard, trækker et tung læs for Virum, sammen med Valerie Driscoll, som snitter 15,7 point og 17,3 rebounds pr. kamp. De er utrolig sammenspillede, og tror på deres koncept.

Der er ingen tvivl om at Lemvig er underdogs til dagens kamp, Hvis man kigger på statistikerne for de 2 hold, så ligger det faktisk tæt – Lemvig er faktisk bedre scorende end Virum Go Dream.

Points:

Lemvig Basketball – 70.31 point pr. kamp

Virum Go Dream –  66.17 point pr. kamp

Men med det sagt, så dækker Virum Go Dream bedre forsvar og får flere rebounds. Så hvad har vi i vente, helt klart en forsvarskamp, hvor rebounds får en kæmpe betydning. Det bliver en kamp, hvor Valerie Driscoll og Erin McDonnel får en kæmpe betydning for deres respektive hold.

Hvem vinder?

Det gør Virum Go Dream med 10-15 point, det bliver uden tvivl en tæt affære, men til sidst burde Virum Go Dream have overskuddet og løbe fra et ellers godt kæmpende Lemvig hold.

God kamp.

 

 

 

 

Gem

Gem