Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/merebuepaa.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/merebuepaa.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Ny spiller hos Bjørnene | merebuepaa.com

Ny spiller hos Bjørnene

Efter Orane Chin blev knæskadet, har Bakken Bears været på udkig efter en erstaning på forward positionen. Orane Chin snittede 17,3 point pr. kamp, den nye spiller i klubben, har dog ikke besvær ved at matche Chins statistikker, og basseret på hans tidligere spil, er han en spiller der vil passe ind i Bakken Bears.

Charlie Parker hedder den nye mand i dansk basketball, tidliger pokalfinale MVP i Island, mens han spillede for Keflavik, og ellers har han eftercollege gjort sig i NBAs udviklingsliga, D- league.

“Det har været vigtigt for os at hente en spiller ind, der har erfaring i Europa, og det er perfekt, at Charlie har spillet i en liga og en klub, hvor vi har gode referencer, samtidig skal vi haen en spiller, der kan passe ind i holdkonceptet og dække godt op, og den profil tror vi Charlie lever op til.” Udtaler Michael Piloz i en pressemeddelese.

Det bliver spændende, at se den 27 årige guard/ forward på banen i Vejlby Risskovhallen.

 

 

Tekst   Simon Ravn