“Lave lidt ravage” – David Harder

Det kører for Hørsholm 79ers, og tirsdag kunne de endnu en gang kigge op på scoretavlen, og se sig selv som vindere. Stevnsgade SuperMen var besøg i Hørsholm i TV kampen på TV2 Sport. Vi tog en snak med David Harder for at hører ham om kampen og om slutspillet som nærmer sig. 

I vinder over Stevnsgade SuperMen, sejren var vel aldrig i fare? Hvad var det for en kamp?

Det var en lidt underlig kamp for os, de stillede op uden Moss, som vi havde brugt lidt tid på at forberede os på. Derfor skulle vi bruge lidt tid (1. Quarter) på at justere, og derefter synes jeg vi havde meget godt styr på det.

Føler du at i er et bedre hold, end for 2 måneder siden?

Det er vi helt klart. At hive to profiler som Drew og Jonathan ind har givet os en masse kvalitet i toppen og dermed også gjort os en del bredere fra bænken.

Det virker som om at det kører for jer for tiden? Kommer i til at lave lidt ravage i slutspillet?

Vi er ved at være spillet ret godt sammen, vi har lært hinanden bedre at kende og alle kender deres roller. Jeg føler helt klart at vi har muligheden for at lave lidt ravage i slutspillet og i hvert fald komme frem til en semi finale plads. Derfra må vi så se på vores match up og spille vores chance. Men når vi spiller op til vores bedste kan vi slå alle hold på en given dag.

Hvad skal i arbejde på frem mod næste kamp?

Vi fortsætter med at arbejde på forsvaret. Vi er ikke helt tilfredse med den måde vi kom ud på mod Stevnsgade, så det er selvfølgelig noget vi kigger efter at ændre på. Når vi kommer til slutspillet vil vi blive straffet hårdt hvis vi ikke er klar fra start.

I aften kl. 18.15, venter en stor opgave for Hørsholm 79ers, de skal på besøg hos pokalmestrene fra Bakken Bears.