Langhøj Ligaen spillerunde #8 – Viborg vs. Aarhus

Lørdag d. 6. februar, bød de forsvarende mestre velkommen til denne sæsons 8. runde af Langhøj Ligaen. Hjemmeholdet viste dog ingen gæstfrihed på banen.

Dagen var set frem til med masser af spænding, da det på forhånd kunne defineres som én af de runder der ville have afgørende betydning for, hvor det danske mesterskab skal havne efter denne sæson.

01Derfor var spændingen i top, da Viborg Dunkers bød indenfor til 8. runde af årets Langhøj Ligaen. Gæsterne var sidste års sølvvindere fra Odense Hawks, samt Aarhus Vikings, som sluttede lige udenfor medaljerne, men som op til denne sæson har oprustet.

Første kamp stod mellem Viborg Dunkers og Aarhus Vikings. Sidst de to hold mødtes, blev det en uhyr tæt affære, som Dunkers til sidst kunne trække sig sejrrigt ud af.

Kampen startede også ekstremt intenst ud, hvor begge hold lige skulle finde sit spil, hvilket kunne ses på scoreboardet, hvor der efter de første 5 minutters spil stod 4-2 til Vikingerne. Derefter begyndte det at køre for Dunkers, som efter første periode havde lagt sig i spidsen med 16-10.

Vikingerne kom rigtig godt ud til anden periode, og med fem ubesvarede point var kampen pludselig rigtig tæt igen. Derefter var det som om kampen tippede. Viborg Dunkers fik stjålet nogle bolde, samtidig med at Aarhus blev mere og mere frustreret på dommerne. Hvilket resulterede i et forspring på 43-24 ved halvleg.

Dermed var kampen så godt som afgjort, hvilket også kunne mærkes på spillet resten af kampen. Kampen endte 79-42.

 

Tekst  Frederik Dahl                       Billeder Hamistolen Photography