Langhøj Ligaen spillerunde #8 – Odense vs. Aarhus

Dagens anden kamp stod mellem Odense Hawks, som i deres sidste runde tabte til Copenhagen Thunderwheels, og Aarhus Vikings.

Det blev odenseanerne som lagde bedst ud. Efter de første fem minutters spil, havde de fået tilkæmpet sig et forspring på 6-2. Men så var det som om de gik i stå! Resten af perioden vandt Vikingerne 16-6.

7O8A4087 copyAnden periode skulle dog vise sig at blive langt værre for de fynske høge. De kunne slet ikke få tingene til at fungere, samtidig havde Aarhus rigtig fået gang i deres maskineri, udmyntet i et rigtig fornuftigt fuldbanepres. Det lykkedes kun at sætte 6 point på tavlen for Hawks i anden periode, hvorimod Vikings fik sat 26 point på tavlen. Dermed var halvlegsstillingen 44-18.

Odenseanerne havde brugt pausen til at finde noget mere fart og tænding, for det var klart dem der kom bedst ud til anden halvleg! Det store forspring Vikingerne havde fået oparbejdet sig de første 20 minutter lignede nu mest af alt en sovepude, hvor høgene kunne hale mere og mere ind. Helt spændende blev det dog aldrig. Vikings var foran 50-36 inden de sidste 10 minutter.

De sidste 10 minutter bar præg af at kampen reelt var afgjort, og de århusianske vikinger kunne trille en sejr hjem på 67-46.

 

Tekst  Frederik Dahl                       Billeder Hamistolen Photography