Langhøj Ligaen spillerunde #6 – Odense vs. København

Dagens tredje kamp stod mellem Odense Hawks og Copenhagen Thunderwheels – sidste sæsons sølv- og bronzevindere – og der var lagt op til en tæt kamp.

Det var dog kun københavnerne, der virkede klar fra start, og halvvejs inde i 1. periode havde de skabt sig et forspring på 6-0, inden odenseanerne kom på tavlen på et straffekast. Det fik sat fart i stolene på Odense-spillerne, der fuldstændigt fik vendt kampen. De lagde yderligere 14 point i kurven i periodens sidste 5 minutter, og med kun et enkelt sat straffekast til københavnerne var stillingen efter første periode 15-7 i Odenses favør.

001I 2. periode fik københavnerne dog hurtigt rystet chokket af sig. De gik frem i et fuldbanepres, og kampen udviklede sig til en hurtigt spillet og jævnbyrdig affære. To hurtige scoringer i periodens sidste minut sikrede København en periodesejr på 14-8, og med en pausestilling på 23-21 til Odense var kampen atter fuldstændigt åben.

I 3. periode kom københavnerne igen klart bedst ud af starthullerne med 8 uigengældte point, og igen skulle Odense halvvejs ind i perioden før et sat straffekast fik dem på scoringstavlen. Det fik pustet en smule liv i et tydeligt træt Odense-hold, men selvom resten af perioden blev mere jævnbyrdig, kunne de ikke gentage 1. periodes comeback. Med en periodesejr på 11-5 havde København fået skabt et hul og kunne gå til sidste periode med en føring på 32-28.

I 4. periode var der dog aldrig tvivl om udfaldet, da københavnerne formåede at stramme skruen endnu en tak, mens luften gik helt ud af Odense-spillerne. 10 hurtige københavnske point fra periodens start afgjorde kampen, og selvom Odense-holdet gjorde, hvad de kunne, for at minimere tabet, nåede de aldrig i nærheden af København igen, der med en periodesejr på 17-5 kunne tage fra Odense med endnu en velfortjent sejr i bagagen.

Slutresultat: Odense Hawks 33-49 Copenhagen Thunderwheels

Foto   Christiane Petersen