Langhøj Ligaen spillerunde #11 – Vejle vs. Aarhus

Desværre var der kun en kamp på programmet denne Lørdag i Vejle. Så Vejle træner Brian  Follmann havde indkaldt Vejle holdet til en let gang træning inden kampen mod dagens modstander Århus Vikings skulle starte præcis kl. 12.00.

I forvejen var Vejle Rolling Devils ikke spået store chancer mod de meget mere rutinerede spillere fra Århus. Bedre blev det ikke da der var afbud fra Kristoffer Jæger og Lewe Stelling.

001Kampen startede faktisk med en Vejle føring på 2 – 0, hvilket så også blev den eneste føring i hele kampen, men på trods af den umbarmhjertige  Århus overmagt var der rigtig mange gode takter at spore på det unge og urutinerede Vejle hold.

Stillingen efter 1 periode 20 – 9   til Århus Vikings.

I anden periode lagde Århus mere pres på de unge Vejle spillere og vandt perioden 30 – 6.

Stillingen ved halvleg således 50 – 15.

I tredje periode lykkedes det Vejleholdet at holde Århus nede på 9 points til Århus, og langt hen ad vejen lykkedes også det var blevet trænet i tidligere på dagen. Endnu et tegn på fremskridt men også et tegn på et fantastik stykke arbejde Coach Brian Follmann lægger for dagen.

Tredje periode endte 9 – 2.

I sidste og 4. periode  lagde Vikingerne fra Århus igen deres rutine og erfaring  til grund for en sikker periode sejr på  26 – 4.

Kampen endte således med en sikker sejr til Århus Vikings på  85 – 21.

Man of the match blev Pierre Petersen med 8 points og en del assists.

Der var igen gode takter fra et godt kæmpende Vejle hold. Så Vejle Rolling Devils ser lyst på fremtiden.

 

Tekst   Palle Petersen    Foto   Christiane Petersen