“Konkurrere med et af de førende hold” – Filip Rajovic

Det er endnu ikke blevet til en sejr for det unge Stevnsgade hold, men de kæmper og viser at hvis de står sammen, så kan der ske gode ting. Et nederlag på 8 point til Champions league holdet Bakken Bears, må siges at være absolut godkendt, Vi tog en snak med Filip Rajovic, som spillede en rigtig flot kamp, hvor han scorede 24 point.

I har haft en svær sæson indtil videre, men i dag taber i kun med 8 point til Bakken Bears, hvad var det for en kamp?

Det var en kamp hvor vi fik vist, at selv med de mange nederlag giver vi ikke op, og vi fik vist at vi kan konkurrere med et af de førende hold i ligaen.

Og hvorfor kan i ikke hive den hjem til sidst?

Det er, mener jeg, grundet de små blackout minutter vi spiller os selv ud i- som er et følge af uerfarenhed, i dét vi er et ungt hold.

Du scorer selv 24 point, og får vel vist det potentiale som du ikke fik vist i TFN. Hvad var det for en kamp for dig? Og hvordan er det lige pludselige at spille 30+ minutter i ligaen?

Det var som enhver anden kamp. Jeg ville gerne vise overfor mig selv, at jeg kan konkurrere med nogle af de bedste spillere i DK; og at vi som hold ikke skal undervurderes grundet den situation vi er i.

Hvad kan i tage med fra det her nederlag?

Det vi kan tage med fra kampen af i dag, er at vi spillede op med et hold som Bakken i det meste af kampen – det i sig selv er et fremskridt. Vi har lært at vi som hold skal konkurrere i 40 minutter sammen.

Stevnsgade møder på onsdag, Hørsholm 79ers på udebane, hvor de skal forsøge at vinde sæsonens første kamp.