“Klubben har gjort en stor indsats” – Chris Nielsen

Chris Nielsen og Randers Cimbria, har fået sat et hold som som, godt kan konkurrere med de andre hold i ligaen i denne sæson. Tilbage er kommet Charlie Burgess, som også var at finde i Kronjylland i sidste sæson. Patrick Nielsen er også vendt hjem til barndoms klubben efter et par sæsoner hos Horsens IC. Vi har taget en snak med Chris Nielsen forud for sæsonen, for at hører ham om truppen til den kommende sæson, og hvor langt han tror Randers Cimbria kan nå i basketligaen i denne sæson.

Nu står endnu en sæson for døren, hvordan ser du frem mod den nye sæson?

Det er første gang i et stykke tid, jeg kan sige jeg er meget tilfreds med vores start. Klubben har gjort en stor indsats for at gøre os klar.

Chris Nielsen er klar. © Wyke Graphic

Chris Nielsen er klar.
© Wyke Graphic

I har skiftet lidt ud i truppen, hvordan ser de nye spillere ud?

Ja vi har skiftet ud og kommer klart til at savne et talent som Simon og Mike blandt andet. Spillere som dem er værd at samle på. Amerikanere kan jo købes og fyres i flæng uden det rører et hold. Og det er det klubben er ved at forstå, i den sammenhæng har vi så fået Marinus fra Svendborg som kan blive en af de absolutte største danske spillere, hvis han bevarer gnisten i de næste sæsoner om at blive så god som han overhovedet kan.
Tilmed har vi fået super spillere i Meller, Candy James aka (sexy lips) og Simon Bjørnebo’s tvilling Simon Selman som vil prøve kræfter med ligaen. Vi har fået Patrick tilbage ligeså som er modnet og har fået erfaringen af at spille med på det bedste hold i DK 2 år i træk og sidst men ikke mindst beholder vi Skov som kommer og gir den max gas hver dag. Og amerikanere er vel som de nu engang er. Kan samtlige Kanye sange i hovedet og en oplader til iPhone med i tasken, med deres medbragte kæmpe talent i altid at finde en tom stikkontakt. Og så kan de spille bold.

Hvad forventer du dig af sæsonen?

Jeg forventer en sæson hvor vi stille og roligt bliver bedre og bedre og forhåbentligt kan overraske folk og komme i en semifinale i nogle gode kampe om at komme i finalen.

Hvad skal der til for at sæsonen den bliver en succes for jer?

Vi skal blive bedre uge for uge, men næsten vigtigst af alt, så skal folk tilbage i hallen i Randers. Vi har været kendt for at være et sted, ligesom jeg synes Hørsholm er – et DOGHOUSE, hvor du skal bringe dit bedste ellers vinder vi over alle der.

Hvilken plads tror du i ender på i grundspillet?

Er temmelig ligeglad hvad plads vi ender. Vi har ikke uendelig budget ligesom Bakken til at købe spillere og derefter tage ud i Europa og spille, så vi har ikke brug for nummer 1. Vores mål er at komme til at spille om en finaleplads, så vi tager en kamp af gangen.

Hvilken spiller vil overraske mest i den kommende sæson fra dit hold?

Tror det kan blive Meller eller Anton. Sidstnævnte bliver ved med at udvikle sig og når han får et stabilt skud så blir han rigtig farlig, så igen hvis man griber chancen hver gang man får den, så er skyerne grænsen.

Randers Cimbria spiller deres første kamp i basketligaen i denne sæson i morgen, og det er på hjemmebane mod Bakken Bears. Kampen starter kl. 19.00.