Jim Kelly som ny træner på Rantzausminde Efterskole.

Det er med stor fornøjelse, at Rantzausminde efterskole præsenterer en ny træner i lærerteamet.

Den tidligere Oure træner, Jim Kelly, er ny træner på Rantzausminde efterskole.

Den tidligere Oure træner, Jim Kelly, er ny træner på Rantzausminde efterskole.

Jim Kelly har været med til at bygge basketballlinjerne op på henholdsvis Oure og Hjemly idrætsefterskoler, hvilket gør ham til en kæmpe kapacitet indenfor ungdomsbasketball og i særdeleshed efterskolebasketball.

Jim Kelly har vundet flere DM- titler med hans efterskolehold og flere af de unge, der har været igennem hans træningsprogrammer, spiller til daglig i den danske liga.

Jim Kelly skal, sammen med Antonio Porta og Birk Koldegaard, stå i spidsen for basketballlinjen på Rantzausminde Efterskole fra skoleåret 16/17.

Jan Fredsted fortæller: ”Det har været vigtigt for os at finde en træner, som havde noget erfaring med efterskolebasketball. Med Jim Kelly, Antonio Porta og Birk Koldegaard på basketballlinjen præsterer vi et trænerteam af høj klasse. Et trænerteam, hvor vi både kan rumme de unge med store ambitioner, der har spillet basketball i mange år og de unge, der er helt grønne i sporten og har lyst til at spille basketball under deres efterskoleophold.”

Jim Kelly har før sin ankomst til Danmark trænet basketball på High School og collegeniveau i USA.

Skal du også undervises af vores dygtige trænere så kontakt os på tlf. 28552808 og hør mere om basketballlinjen. Eller gå ind og læs mere om linjen på www.rantz.dk.