“Jeg vil mene at vi manglede alt” – Nicky Nielsen

Randers rendte ind i endnu et nederlag, i deres kamp mod Horsens IC torsdag aften. Nicky Nielsen fortæller her om hvad der manglede og hvad der skal til, for at holdet kommer til at vinde i deres kommende kampe. 

JPEG072 copyI taber til Horsens IC, hvad manglede i i kampen, for at den skulle gå jeres vej? I har haft 2 kæmpe nederlag på det sidste. Hvad er der gået galt?

Tja, nu spørger du, og jeg vil mene at vi manglede alt! Vi havde ingen gejst, ingen selvtillid eller tillid til hinanden, vi spiller ikke vores spil, og er slet ikk klar over hvad Horsens gør, eller klar på at justere, så vi måske kunne få lidt momentum. Ingen spiller for hinanden! Vi er langt nede lige nu, og så har vi desværre en tendens til at køre lidt solo, lige fra den bedste spiller, til den sidste mand på bænken, og det er ikke den bedste opskrift i en holdsport, specielt ikke når vi er på vej ned af en stejl bakke. Lige nu er der ingen på vores hold der er tæt på at spille op til sit potentiale, og når vi bænkspillere kommer ind, burde vi komme ind og hjælpe med noget energi og sørge for at give holdet et boost i den rigtige retning, og det gør vi bestemt heller ikke lige pt.

Hvad skal der til for at i kommer tilbage?

For at komme tilbage på rette spor, skal vi begynde at stole på hinanden! Vi skal begynde at hjælpe hinanden, som et hold, og hjælpe hinanden op. Vi skal lade bolden gøre arbejdet, så vi får de lette skud. Når først vi gør det, har vi bevist at vi kan spille med de bedste hold, og ja når vi ikke gør, ved jeg ikke engang om vi ville være et værdigt hold i 2. division. Jeg synes, at vi har set hele sæsonen, at Chris har spillet som en MVP, og han har ikke lige haft tur i den de sidste to kampe, men vi har heller ikke gjort noget som helst for at give ham muligheden for at bære holdet. Vi har nærmest isoleret ham væk fra bolden. Kender jeg min bror ret, så kommer han til at tage over igen, og hjælper holdet tilbage på vinderkurs.

Nu venter Hørsholm på udebane, det er vel en meget vigtig kamp for jer som i skal vinde?

Ja, jeg synes resten af vores kampe kommer til at være meget vigtige. Efter den nedtur vi har haft, bliver vi nødt til at finde vores spil frem igen, og vinde nogle kampe, så vi har momentum når vi når ind i slutspillet! Som det ser ud nu, kunne det meget nemt ligne et hurtigt exit, men som alle ved kan det også meget hurtigt vende for os, og så ser jeg gode chancer for at nå langt i slutspillet.

 

Interview   Thomas Sauer Hvidholm