“Jeg glæder mig til at komme igang” – Nicolai Iversen

Vi nærmer os sæsonstarten i Basketligaen, derfor har vi taget fat i nogle spillere for at hører dem om den kommende sæson. Vi starter med den meget rutinerede Nicolai Iversen fra Bakken Bears. Læs her i interviewet, hvem han tror der ender som nummer 1 i grundspillet.

Nicolai Iversen er klar til endnu en sæson i Basketligaen.

Nicolai Iversen er klar til endnu en sæson i Basketligaen.

Nu står endnu en sæson for døren, hvordan ser du frem mod den nye sæson?

Jeg glæder mig til at komme igang, det bliver spændende at se hvor gode vi er som hold og hvor gode vi kan komme til at blive.

I har skiftet lidt ud i truppen, hvordan ser de nye spillere ud?

Jeg syntes det ser positivt ud, der vil altid være startvanskeligheder med at komme til en ny klub for enhver spiller. Forhåbentlig kan vi optimere vores tilføjelser så det bliver fedt hele vejen rundt.

Hvad forventer du dig af sæsonen?

Mine forventninger er ligesom de altid er. Skyhøje.

Hvad skal der til for at sæsonen den bliver en succes for jer?

Succes er relativt, det kommer an på hvilke øjne der kigger. Vi har lavet fremragende resultater i en del år i europæisk spil og måske som følge deraf haft svært ved at vinde både pokal og DM. Det er ikke til at vide om alt går op i højere enhed for os på vores færd igennem sæsonen eller ikke, vi prøver ihvertfald alt for at muligheden er der.

Hvilken plads tror du i ender på i grundspillet?

1

Hvilken spiller vil overraske mest i den kommende sæson fra dit hold?

Vi har mange strenge at spille på i år så jeg tror det vil veksle en del fra kamp til kamp og som sæsonen skrider frem.

Bakken Bears skal et smut op af motorvejen i den første kamp i denne sæson, her venter nemlig Randers Cimbria, det er på fredag kl. 19.00..