“Jeg glæder mig til at bevise hvad jeg kan” – Anders Haas

Anders Haas som har spillet de sidste mange år på college i USA, har efter endt ophold, valgt at trække SISU trøjen over hovedet, og er dermed klar for barndoms klubben i den kommende sæson. Anders Haas, har været i USA i en del år nu, startede med at spille High School, hvorefter turen gik til college. Han spillede hans senior år hos Barry University, hvor han snittede 12,8 point. Anders er en spændende spiller, som tidligere i karrieren har været inde omkring det danske U20 landshold og i 2014 var han en del af herrer landsholdet. Vi tog en snak med Anders om, hvordan det bliver at vende hjem til Danmark og spille. og hvad vi kan forvente os af ham.

www.capstore.dk

www.capstore.dk

Du vender tilbage til SISU og dansk basketball efter et ophold i USA. Hvad er det for en spiller som vender tilbage?

Det er en spiller der har været igennem en masse op og nedture både som spiller og som person men som har en masse oplevelser og erfaring med i baggagen.

Hvad kan vi forvente os at se fra dig i den kommende sæson?

Folk kan forvente at se en spiller der spiller med hjertet og som altid giver sig 100%. Jeg glæder mig til at bevise hvad jeg kan i den danske liga.

Hvordan har opholdet i USA modnet dig? Og hvad har du kunnet tage med dig hjem?

Jeg føler at jeg er en meget bedre spiller end da jeg sidst optrådte i ligaen. Jeg har spillet i mange store kampe og spillet på hold der har vundet en masse så jeg tager en masse erfaring med hjem.

SISU havde ikke den bedste sæson, sidste år. Hvad forventer du dig af holdet i den kommende sæson?

Det er svært at sige når jeg ikke rigtigt ved noget om de andre hold i ligaen og vi stadig mangler et par spillere i sisu. Men jeg håber og tror på vi kommer til at spille noget rigtigt god og seværdig basket og konkurrere i alle kampe og så kan alting ske!

Det bliver interessant at følge Anders Haas, og se hvor meget han har udviklet sit spil i USA. Velkommen hjem til Danmark.