Hørsholm opruster

Ashley Ezeh er navnet på Hørsholm 79ers’ nye damespiller. Ezeh er amerikaner, 186 centimeter høj og har tidligere været anfører på Texas State University i Houston.

Ezeh er tiltænkt rollen som center for 79ers og det er en rolle, hun kender godt og som hun er rigtigt god til. For Texas State havde hun flest point, rebounds og blokerede skud i hendes sidste af fire år. Samtidig blev hun de sidste tre år af collegekarrieren valgt som en af de ti bedste spillere i den liga, Texas State spillede i.

024Det er altså en spiller med masser af erfaring og som har vundet priser for sit basketballspil, men spørger man hende selv, er det hendes mentalitet, der præger hende som spiller:

Min største force er min evne til aldrig at give op. Hvis jeg misser et skud eller en rebound, får modstanderen ikke chancen igen. Jeg siger til mig selv, at jeg har hele kampen foran mig og at en enkelt fejl ikke skal få mig til at miste selvtilliden. Jeg arbejder for at få bedre position til rebounden eller, hvis jeg ikke rammer mine skud, tager jeg bolden til kurven, så min største force er ikke at give op og at jeg altid vil have mere.

Hørsholm træner, Pepe Vázquez ser Ezah som en manglende brik i Hørsholms spil. Holdet har, efter en rigtigt god start på sæsonen, haft svært ved at rebounde og score og har tabt fire kampe i træk, så Ezeh bliver en vigtig brik:

Hun får brug for et par uger til at komme i form, men Ashley kommer til at hjælpe os meget med scoring og med at skabe scoringsmuligheder for holdkammeraterne. Hun kommer også til at hjælpe med at bygge et mere solidt forsvar og i rebounding. Samtidig har hun alelrede vist, at hun er en ledertype, så den side hjælper hun også med.

Ashley Ezeh har fået sin spilletilladelse og er således med fra 24. januar, hvor Hørsholm 79ers møder SISU på udebane.

 

Kilde: Hørsholm 79’ers