“Helt uacceptabelt at vi taber hovedet” – Mathias Bak Christensen

Det har kørt meget godt for Team Fog Næstved i indeværende sæson, men til tider mister holdet koncentrationen, og får nogle nederlag. i onsdags, var de på besøg hos Hørsholm 79ers, et hold de lige netop havde besejret. Team Fog Næstved, måtte se sig besejret med 78-63. Vi tog en snak med Mathias Bak Christensen for at hører kampen, og om de  tekniske fejl de fik i kampen.

I taber til Hørsholm 79ers. Hvad var det for en kamp?

Det var en rodet kamp, især fra vores side. Vi kommer rigtig dårligt fra start, og i modsætning til kampen i søndags, var det denne gang os, der var 10-15 point efter hele kampen.

I var favoritter til at vinde kampen, hvad gik der galt?

Hørsholm havde helt klart noget at bevise efter vores sejr i søndags, så de kom ud mere tændte end os. Vi blev taget lidt på sengen, og vi tog måske for let på opgaven, selvom vores mindset umiddelbart var, som det skulle være.

Du spillede selv, 27 min og havde 12p. Hvad syntes du om din egen præstation?

Jeg spillede selv en udmærket kamp, hvilket jeg selvfølgelig er glad for, men jeg havde et par dumme turnovers, og blev brændt af Yates og Maynard, hvor de lidt for let kom ind og scorede. Det var en fornuftig kamp fra min side, og jeg tager helt sikkert nogle positive ting med videre, men man kan selvfølgelig ikke være tilfreds efter et nederlag.

I fik 5 tekniske fejl i kampen, det må vel ikke ske?

Nej, det er helt uacceptabelt at vi taber hovedet på den måde. Det bliver nødt til at ændre sig, hvis vi skal nå langt i år.

Hvad kan der arbejdes frem mod næste kamp?

Det er et kedeligt svar, men vi skal forberede os på samme måde til alle vores kampe. Se film af os selv og modstanderen og så arbejde på nogle småting på banen.

Team Fog Næstved, møder i deres næste kamp, Bakken Bears på hjemmebane. Det er d. 31. Jan kl. 15.00.