“Glemt vores nosser i omklædningen” – Frederik Hougaard Nielsen

Hørsholm 79ers skulle torsdag aften en tur til Jylland, hvor de skulle forsøge at vinde kamp 1. i semifinalen mod Horsens IC. Horsens IC havde haft 3 ugers pause, da de sad over i kvartfinalen, grundet 1. pladsen i grundspillet. Og det kunne ses, Hørsholm kom klart bedst fra start, men i 2. halvleg gik de helt kolde og Horsens IC vandt kampen med 88-67. Vi har taget en snak med Frederik Hougaard Nielsen fra Hørsholm 79ers, for at hører ham om kampen.

Frederik HN spillede en fornuftig kamp mod Horsens IC, selvom de måtte se sig besejret.

I får en super start på kampen, og er foran ved halvleg, kan du sætte nogle ord på 1. halvleg?

Ja vi får en god start på kampen. Vi kommer meget koncentreret ud og formår at spille det spil vi gerne vil. Samtidig har vi held med at forhindre Horsens i at få lette transition point, hvilket er en nøgle for os.

I kommer ud til 3. periode, helt flade, var i trætte?

I anden halvleg har vi glemt vores nosser i omklædningen. Det er en dum ide imod Horsens, som i den grad udstillede os. Deres lille lineup fungerede, og vi havde reelt ingen modtræk. De får stops og får løbet deres transition, vi begynder at spille for os selv og ikke for holdet. Det har alle dage været en skidt ide, og så bliver resultatet at vi taber med det der føles som 50 point.

Kan i tage noget med fra kampen, som skal overføres til kamp 2. på mandag i Hørsholm hallen?

Vi kan tage det med, at ligeså snart vi ikke er koncentreret, så straffer de os.

Hvordan skal i komme tilbage i serien, i er vel nødt til at udligne på mandag, for at holde liv i serien?

Vi skal komme tilbage i serien ved at spille vores spil. Når det går galt har vi en tendens til at holde i bolden og spille utroligt langsomt i halvbane spillet. Det handler om at få mere tempo i forsvar og angreb for os frem mod kampen på mandag.

Kamp 2 i semifinalen spilles på mandag i Hørsholm Hallen, her skal Hørsholm forsøge at komme tilbage på sporet, for at holde liv i chancen om en finaleplads.