“Forpligtet til at yde vores bedste” – Alassan Touray

Torsdag aften spillede Randers Cimbria mod SISU basketball, det blev en kamp som de undertippede sjællændere endte med at vinde. Selvom de indtager grundspillets sidsteplads, formåede de at spille sammen som en hold og stå sammen. Vi tog en snak med Alassan Touray fra SISU efter kampen. 

I vinder over Randers Cimbria på udebane. Hvad var det for en kamp?

Vi vinder over Randers på udebane i en kamp som, begge hold bestræber at vinde. Intensiteten var høj fra begge parters side.

Hvad kan i bruge sejren til?

Hvis vi ser helt firkantet på det, kan vi reelt ikke bruge kampen til noget da vi placeringsmæssigt ikke kan ændre stillingen i tabellen. Men som basketspillere, føler vi at hver gang vi sætter fødderne på banen er vi forpligtet til at yde vores bedste. Og i sidste ende er vi konkurrence mennesker, så en sejr er målet hver gang.

Du spiller selv en rigtig god kamp, hvordan var det personligt for dig at spille kampen?

Jeg går ind med samme indstilling til hver kamp, og det er at yde mit bedste så snart jeg får mulighed for det. Det er uanset om vi spiller mod toppen af tabellen eller bunden.

Nu venter Hørsholm i den sidste kamp i grundspillet, hvordan skal i vinde den kamp?

Vi vinder kampen ved at spille sammen som hold, og holde os til vores koncept som vi har fulgt i løbet af sæsonen. Hørsholm er et hold der spiller med høj intensitet, hvilket betyder vi mindst skal matche den intensitet de kommer med eller overgå den.

Sidste kamp i grundspillet er på tirsdag kl. 18.15, hvor SISU, får besøg af Hørsholm 79ers.