“Flot at vi har så stor opbakning” – Christian Lindberg

Det er to sæsoner siden han selv spillede i Bakken Bears, og nu er han tilbage i Horsens hvor han spiller finaler imod dem. Christian Lindberg svarer her på spørgsmål om kampen og finaleserien, efter sejren til Horsens IC, på hjemmebanen i Forum Horsens.

Hvad var det der lykkes for jer i kampen? Forsvar?

Kampen var en forholdsvis lavt scorende kamp. Jeg synes vi var klar fra start og spillede 40 rimelig gode minutter uden de helt store udfald, turnovers osv. Vi står ret godt i forsvaret og havde bedre styr på deres pick n roll spil samt 3 points skud. Derudover synes jeg vi gennem serien har fået bedre styr på vores reboundspil ligeså. Til sidst synes jeg vi er begyndt at dele bolden bedre og får mange flere afleveringer på i angrebene hvilket gør vi bevæger os meget mere i vores setplays og transition.

Hvordan er det at spille i Forum Horsens foran jeres fans?

Det er helt fantastisk! De startede hvor de slap ifht sidste sæson og har gennem hele sæsonen været vores 6. mand og det ekstra kick vi somme tider har brug for. De giver en unik stemning til vores kampe og det er så utrolig flot at vi har så stor opbakning fx når vi spiller en udekamp mod Hørsholm på en hverdag og der så kommer mere end 50 højtråbende fans – det er sgu flot og de har en stor del i holdets succes de sidste mange sæsoner.

Hvordan skal i vinde kamp 4 i Aarhus?

Vi skal spille endnu bedre end vi gjorde i kamp 3. Forsvaret skal stå endnu stærkere og så skal vi være klar fra start.

 

 

 

 

Interview   Thomas Sauer Hvidholm