“En helt suveræn oplevelse” – Hanna Sheikh

Stevnsgade tog for andet år i træk, Pokalen med hjem til København, efter en tæt, spændende og intens kamp mod Lemvig. Kampens MVP blev Hanna Sheikh som i kampen havde, 24 point , 6 rebounds og 4 steals. Merebuepaa har efter kampen talt med Hanna, om sejren og titlen som Pokalfighter. I vandt pokalfinalen for andet år i træk, hvordan var det?

Det var en helt suveræn oplevelse, at kunne løfte pokalen igen i år. Det er et ret anderledes hold, vi vinder med i år i forhold til sidste år, men der blev knoklet mindst ligeså meget i år og jeg er simpelthen bare så glad og så stolt af hele holdet!

Hanna Sheikh. Foto Frederik Dahl

Hanna Sheikh. Foto HamiStolen Photography

I vandt over Lemvig, i en tæt kamp. Hvordan tænker du tilbage på kampen?

Jeg synes, kampen havde en masse tænding og jeg synes bestemt, at både vores og Lemvigs indsats og præstation, var en pokalfinale værdig. Kampen var præget af et højt tempo og af at vi gav Lemvig lidt for mange åbne chancer under kurven uden at vores hjælpeforsvar var på plads. Derfor var scoren i denne kamp også en del højere end i vores tidligere kampe mod Lemvig.

Du blev årets pokalfighter. Hvordan var det at få den pris?

Det var en kæmpe oplevelse for mig at få prisen som årets pokalfighter og jeg er meget stolt over det. Det er det første, jeg har vundet for min egen individuelle indsats på banen, så den betyder naturligvis noget specielt for mig.

 

Interview   Thomas Sauer Hvidholm     Foto   HamiStolen Photography