“Det var på tide” – Sebastian Åris

Sebastian Åris har valgt at stoppe hos Bakken Bears op prøve noget nyt. Han har skrevet en 1-årig kontrakt med den svenske klub Malbas. Et fornuftigt valg for den unge guard, som har stået i skyggen af bl.a Andreas Jakobsen og Bivia. En ny start for den unge guard som håber på mere spilletid og mere ansvar i det svenske. Læs her, hvad den unge guard siger til den kommende tid i Malbas.

Sebastian Åris skal have en ny trøje på i den kommende sæson, han skifter til Malbas.

Sebastian Åris skal have en ny trøje på i den kommende sæson, han skifter til Malbas.

Du skifter til Malbas i den svenske liga i den kommende sæson. Hvad fik dig til at vælge Malbas?

Jeg ville gerne prøve noget nyt efter en dejlig tid i Bakken. Det har været svært at tilkæmpe sig den spilletid og det ansvar som jeg ønsker, så jeg mente det var på tide både personligt og basketmæssigt at prøve noget nyt. Jeg tror på jeg kan få opfyldt de to ønsker i Malbas.

 I Malbas bliver du holdkammerat med en anden dansker nemlig Lasse Elbæk, hvordan tror du det bliver?

Det bliver lækkert at have Lasse med. En af mine bedste venner og en dejli spiller! Føler vi har en god connection, så det skal nok blive fint.

  Hvad forventer du dig af opholdet hos Malbas? Du skal vel op og have flere minutter og mere ansvar?

Ja regner stærkt med mere spilletid og ansvar, men som altid afhænger det jo af min præstation. Men jeg tror på mig selv!

 Du har haft en masse lærerige år hos Bakken Bears, først med Andreas Jakobsen og efterfølgende med Bivia. Hvad har du lært i de år du har været hos Bakken?

Jeg har lært utrolig meget Af at være i Bakken. Professionalismen i Bakken Bears er noget jeg vil tage med mig videre! Derudover vil jeg forsøge at tage, specielt nogle af de lederegenskaber som Andreas havde, med mig.

Held og lykke til Sebastian, som skal en tur til Sverige for at bevise hvad han kan.