“Det var ikke verdens bedste kamp” – Frederik HN

Det blev til en ny Hørsholm sejr, da de onsdag mødte Stevnsgade i Basketligaen. Kampen endte 76-70, og merebuepaa har siden talt med Frederik HN om kampen og vigtigheden af sejren. 

Endnu en sejr til Hørsholm 79ers. Hvad var det for en kamp?

Det var ikke verdens bedste kamp. Sisu spillede rigtig godt, og har med tilføjelsen af Creek og Hesseldahl tilbage fra skade, et rigtig godt hold. Det var Sisu der dikterede første halvleg i går, og vi var heldige kun st være bagude med 3 ved pausen. En opsang fra coach i pausen gjorde at vi kom ud med mere energi og det vendte kampen for os. Specielt den lineup med Skou, Hjorth, Melby, Harder og Midtgård spillede sindssygt godt og slog et afgørende hul for os i starten af 4 periode.

© Wyke GraphicHvor vigtig var denne sejr for jer?

Ja vi ligger på en 5 plads nu, men inden sæsonen startede drømte jeg selvfølgelig om at være ubesejret på nuværende tidspunkt. Realistisk set, så er vi godt tilfredse hvor vi er nu, og coach skal nok sørge for at vi er klar til playoffs uanset hvor i tabellen vi ender..

I ligger på en 5. Plads i Basketligaen, inden sæsonen startede, hvor havde du drømt om at ligge på nuværende tidspunkt i sæsonen?

Sejren var rigtig vigtig, vi har et hårdt program de sidste 8 kampe, så all de point vi kan få tager vi imod kærkomment.

I har fået tilknyttet Gilling og Maynard, hvordan er de at spille sammen med?

Drew og Jonathan er gode at spille sammen med, og de bliver enormt vigtige hvis vi vil noget seriøst i slutspillet. Deres betydning relaterer sig ikke kun til kampe, men i den grad også til træning hvor der bliver gået mere til den nu end før de kom.

Nu venter Horsens IC i næste kamp, tror du i kan drille dem, og måske endda slå dem? Hvis ja, hvad skal der til?

HIC er rigtig gode, og lige nu er det ikke dem vi skal måle os med, men vi skal ud og teste os selv. Det er en kamp uden pres for os, så vi skal egentlig bare over og gå til stålet. Det der med at vinde eller tabe, det tager sig af sig selv, men vi skal bygge en lille smule ovenpå vores præstation igen.

 

Interview     Thomas Sauer Hvidholm       Foto   WGR