“Det føles særdeles godt”! – Christian Lindberg

Christian Lindberg indkasserede endnu et mesterskab, da han med barndomsklubben, slog sin tidligere arbejdsgiver i den 7. og sidste finalekamp i årets basketliga. Merebuepaa har talt med Lindberg om den sæsons afslutning og hvad fremtiden måtte bringe. 

I vinder kamp 7 og napper guldet. Hvad var det for en kamp?

Set med danske basketball briller synes jeg kampen var en særdeles velspillet og seværdig kamp som havde lidt af det hele. Begge hold spillede flot basketball med mange lækkerier som var underholdende for de mange fans i hallen og hjemme i stuerne.

Hvordan føltes det at vinde endnu et DM?

Det føles særdeles godt! At vinde kamp 7 på hjemmebane i sådan en kulisse er noget man drømmer om som lille og noget få kommer til at opleve i deres basketball karriere, så jeg er selvfølgelig utrolig stolt, ydmyg og glad for at være en del af.

I startede sæsonen ud helt fantastisk, og ender med at vinde DM. Hvordan ser du tilbage på sæsonen?

Alt i alt har det været en fantastisk sæson for alle i og omkring klubben! Vi klikkede ekstrem hurtigt i år og startede hvor vi slap i forhold til sidste sæson. Vi ville selvfølgelig gerne ha gået ubesejret igennem grundspillet og vundet pokalfinalen men den gik ikke. Vi har igen i år haft en kanon gruppe som har haft det godt sammen både på og udenfor banen og så har vi været sultne fra start til slut.

Hvad har det betydet at i har formået at beholde en del af de spillere i havde i sidste sæson?

Det betyder selvfølgelig en hel del. Men vi har også haft udskiftninger på nogle centrale positioner synes jeg, men det har ikke haft den store betydning da alle har ofret sig til gavn for gruppen.

Nu er det sommerferie, hvad forventer du der skal ske efter ferien? Er det ikke ved at være tid til at Horsens skal en tur i Europa?

Jo nu må vi se hvad sommeren bringer og så skal jeg have en go snak med klubben om deres fremtidsplaner.

Det kunne da være fedt, men det er nok sponsorerne du skal snakke med egentlig. Men hvis bestyrelsen og sponsorerne føler det kan lade sig gøre synes jeg da man skal overveje det – ligeså meget for at forbedre klubbens produkt og udvikling men sammentidlig ved jeg også at det kræver utrolig meget ikke mindst økonomisk så nu må vi se tiden an.

 

Interview Thomas Sauer Hvidholm