“De har tabt på banen til Bears” – Nicolai Iversen

Hvad der i starten af kampen lignede en sikker Bakken Bears sejr, blev i stedet for til en spændende kamp, hvor Team Fog Næstved leverede et super flot comeback. Men Bakken Bears var stærkest og trak sig sejrrigt ud af kampen og bragte sig foran med 2-0 i semifinale serien. Vi tog en snak med Nicolai Iversen for at hører ham om kampen og om dommerne. 

I vinder en tæt kamp på udebane mod Team Fog Næstved. Hvordan ser du tilbage på kampen?

Det blev til en tæt kamp i en fin ramme i næstveds nye arena. Syntes hjemmepublikummet gjorde deres til at hjælpe Næstved til sejr.

Nicolai Iversen vil have mindre fokus på dommerene og mere fokus på spillet.

Nicolai Iversen vil have mindre fokus på dommerene og mere fokus på spillet.

Hvad kan i tage med fra kampen og bruge i kampen på torsdag på hjemmebane, hvor i kan sikre jer finalepladsen?

Vi kan blive bedre til at holde os til vores gameplan og ikke forære Næstved “nemme” point i fastbreak og høj procents chancer.

Du er gået lidt ned i minutter, har det nogen indvirkning på dit spil? Eller er det den plads du har nu?

Alle vil gerne spille minutter på vores hold er der mange om buddet, vi konkurrerer til træning også er det op til træneren at fordele som han syntes. Der er ting der er vigtigere end individuelle minutter osv, sidst jeg tjekkede handler sport om at vinde også længe vi gør det er alt andet ligegyldigt.

Der har været rigtig meget snak om dommerne fra Næstveds side i denne serie, de har blandt sagt at de altid holder med jer? Burde man ikke fokusere på kampen frem for dommerne?

Så længe der ikke eksisterer nogle regler eller konsekvenser omkring det at udtale sig om dommerne kan i dette tilfælde Næstved sige hvad de har lyst til og derved skabe et narrativ der handler om noget andet end at de taber og de har tabt på banen til Bears i nogle sæsoner efterhånden. Det ville klæde dem og dansk basketball generelt hvis alle parter lod være at pege fingre og fokuserede på de fantatiske og gode ting ved vores sport istedet alt andet syntes jeg er mangel på format.

Hvad skal i fokusere på for at sikre jer sejren på torsdag?

Vi skal komme med en fokuseret indsats også huske at ligegyldigt hvad der sker altid har dommerne på vores side…… Arrrhh ok det gas. Vi kan starte med at dække op og rebounde!

Bakken Bears kan sikre sig finalepladsen ved at besejre Team Fog Næstved på torsdag i Vejlby Risskov Hallen.