Breaking!! NBA kommer til Danmark

Merebuepaa.com kan som det første medie i Danmark offentliggøre at San Antonio Spurs gæster Danmark i 2017.

Der har længe været snak om en mulig NBA kamp – et hold, ville tage et smut forbi lille Danmark. Og nu er det officielt. I anledning af at Aarhus er blevet udnævnt til Europæisk Kulturhovedstad i 2017, syntes selveste Adam Silver (commissioner i NBA) at turen for et NBA hold, denne gang skulle gå til Danmark.

Bakken Bears har tidligere været i dialog med NBA om en mulig kamp, men nu har alle klubberne i Basketligaen samt Danmarks basketball forbund slået sig sammen for at få stablet et kæmpe event på benene.

Nicolai Iversen kan være en af de spillere som skal spille for "Team Basketligaen" i mod Spurs.

Nicolai Iversen kan være en af de spillere som skal spille for “Team Basketligaen” i mod Spurs.

NBA har tidligere besøgt vores naboer syd for grænsen, hvor Alba Berlin, tog i mod netop San Antonio Spurs. Her vandt hjemmeholdet fra Berlin efter en gyser afslutning.

Man ved endnu ikke hvor kampen skal spilles og hvem modstanderen bliver, men muligheden for at lave et dansk hold, ligesom i gamle dage da man lavede holdet “Magic Great Danes” er klart en mulighed. Et hold bestående af spillere fra den danske liga, udenlandske og danske spillere, som skal forsøge at gøre Alba Berlin kunsten efter.

Tony Parker, Manu Ginobili og Tim Duncan er bare nogle af de prominente navne som er på holdet hos de mange dobbelte NBA mestre, og dem kan du se i Danmark i 2017.

Skal du med?