All Star Game – Aalborg 2013

Søndag den 10. februar 2013 afholdes Stadium All Star arrangement i Aalborg Stadionhal hvor Aalborg Vikings vil være værter.

Det er 10. gang at der afvikles All Star Kamp i DK og som altid bliver der smæk på skillingen når de bedste spillere i DK sætter hinanden stævne. Vest-holdet er foran 5-4 i indbyrdes kampe, men mon ikke at Øst-holdet anført at flere profiler fra Svendborg Rabbits, der i dagens anledning er Øst-hold, vil gøre alt for at tage sejren med hjem.

Udover All Star kampen bliver der også mulighed for at se de bedste 3-point skytter dyste om hvem der er allerbedst til at sænke bolden fra 3-points land. Dunkekonkurrencen er altid et hit og sidste år vinder, Zarko “The White Ghost” Jukic fra Hørsholm 79ers har lovet at han vil vise dunks der aldrig er set på dansk jord før.

AllStar2013Men denne mail som er sendt til alle klubber i DK, vil jeg bede alle om at gøre reklame for arrangementet på jeres hjemmeside, i klubben eller hvor i nu har lyst.

Afstemning

Samtidigt kan jeg fortælle at alle fans af Basketligaen, nu har mulighed for at være med til at bestemme hvem der skal deltage i Stadium All Star 2013. På www.basketligaen.dk kan man nemlig nu afgive sine 2 x 5 stemmer.

Stadium All Star 2013 Camp

Udover selve All Star kampen afholdes der i timerne forinden en camp for U10, U12 og U14 spillere. På campen vil Vest-holdets spillere være tilstede og man vil således få en fantastisk basketopleve ved at være helt tæt på de “store” stjerner, som vil lære fra sig hele tiden. Campen starter kl. 09:30 og det koster kr. 250,- at deltage. I prisen får du udover en lifetime oplevelse, billet til selve All Star kampen, en specieldesignet camp t-shirt med All Star logo, frokost og nogle dejlige timer sammen med de andre campdeltagere og All Star spillerne.

Køb af billet til Stadium All Star 2013

Billetsalget er netop startet og en billet til kampen koster kun kr. 50,-. På www.billetto.dk/allstar kan du købe din billet elektronisk.

Så mangler du lige at få købt den sidste julegave, så vil en billet til Stadium All Star 2013 være den perfekte gave.