250 kampe og et nederlag

Da Randers Cimbria og Bakken Bears tørnede sammen torsdag aften, var det 250. gang, at Chris Christoffersen gik på banen. Desværre havde han ingen ide om hvad der ventede ham senere samme aften.

Ud over at den for Chris Christoffersen historiske kamp, blev det også en mindeværdig kamp for hjemmeholdet, der for første gang i klubbens historie kunne hente point fra Bakken Bears på hjemmebane.

Det var Randers der fra kampens start styrede spillet, mens Bakken Bears virkede direkte umotiverede. Det virkede hen mod afslutningen af 3. periode, som om, at Bakken Bears havde givet op. 97-58, var stillingen da 3. periode udløb, en kæmpe førring til Randers, og en direkte lussing til Bakken Bears, der ellers var stor favuritter til sejren.

Bakken Bears fik mere fat, i 4. periode, og vandt også den sidste del af kampen, 14-23. Men, det var ikke nok til at komme tilbage i kampen. Derved blev det Randers der tog point mod Bakken Bears for første gang i dansk basketball historie, hvilket bragte tårer i øjnene på Randers’amerikanske profil Bonell Colas.

“De har selvtillid. De har ikke vundet de sidste mange kampe, og de er sultne og derfor taber vi i dag. Det var noget af en afklapsning. Vi har svært ved, at holde på Bonell Colas, nu hvor Chris ikke er med, og vi skulle have taget mere plads under kurven, og reboundet.

– udtalte Christian Lindberg efter kampen, til dansk basketinfo.

Pga. sygdom spillede Chris Christoffersen ikke med i sin jubilæumskamp, men det gjorde nok heller ikke det store, da det sikkert alligevel ville være blevet til, 205 kampe og 1 nederlag, til Bakken Bears.

Boxscore

(36-21) (29-15) (32-22) (14-23)  111-81

Randers Cimbria: Damian Ocana 32, Bonell Colas 22, Chris Nielsen 23.

Bakken Bears:  Morten Sahlertz 15, Christian Lindberg 14, Frederik Hougaard 12.

Man of The Match:  Damian Ocana 32 point.

 

Tekst   Simon Ravn     Foto   Svante Brink